^_^ enJoy tHe LiFe ^_^: Oktober 2010

TOP REFERRER CONTEST...!!!

JOM RAMAI@ KITA SERTAI CONTEST TOP REFERRER Ni....!!!

Paen jumpa contest ni kat satu blog..Jom kita Usha.. :P

Anda berpeluang untuk memenangi hadiah berupa Iphone 3G 16GB dari kami dengan

menyertai “Top Referrer Contest” yang dilancarkan dari 

1 Oktober 2010 sehingga 31 Oktober 2010...

JOM KLIK LINK KAT BAWAH NIE...




~ Rabu, 6 Oktober 2010 0 comments

Contest September di belog PCH


Klik punya klik..Akhirnya Paen terJumpa Contest Nie...
Apa tunggu lagi.......Terus Grab dis OppuRtuniTy..
Rezeki da dmana-mana kan.. :) :)

Nak tahu ker Penganjur Contest nie..??
Mestila nk tau kan....

Contest ni dianjurkan oleh..
Sila KLIK bawah nie..


Paen tag diorang nie ha...
Yen kedding
Sufferdzine
Rain
Zai
mierameya

REFERRAL Paen lak...

Jadi...jom sama - sama sertai contest nie.. :)

~ Ahad, 3 Oktober 2010 0 comments

....Fanatik..Leh masuk raja lawak x nie...???

Elowww....lamanya dah xupdate2 lagi nie...kali ni nk share ckit vdeo kat bwh nie..lawak semacam jer...tp respect gak cz da kbraniaan n xmalu.. :)...jom layan.ckp banyak2 nanti korang bosan lak.. :P







hihi...enjoy x nampak video kat atas tu..nama penyanyi nya tu cikgu shida..sporting kan dia.. :P pa KOMEN korang..? boleh masuk af9 x??

~ Jumaat, 1 Oktober 2010 0 comments

Related Posts with Thumbnails

BannEr BloGgEr